facebook Ilmoittaudu tästä!

Aloita matkasi meiltä

Resurs Bank -autokoulurahoitus

Valitse joustava Resurs Bank -autokoulurahoitus, kun haluat maksaa sopivissa erissä. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Autokoulu-rahoitusta voit hakea helposti toimipisteissämme tai tehdä luottohakemuksen vaivattomasti jo kotonasi alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Resurs Bank -rahoituksen edut

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään; lasku ostoksestasi toimitetaan suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat aina vähintään yhden kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Voit myös jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kuudelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk sekä tilimaksun 25 €.

Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk sekä tilimaksun 40 €.

Avaa tili jo tänään – saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat. Päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.

  • Henkilötunnuksesi on oikein
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen luoton hakemista!
  • Olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot

Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä

Kun olet saanut luottohakemuksellesi myönteisen päätöksen ja tulet tekemään ostosta, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipisteessämme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Huom! Jos jotkin alla olevista linkeistä eivät aukea, varmista, että koneeseesi on asennettu Adobe Reader -ohjelma. Tarvittaessa voit hakea sen ilmaiseksi klikkaamalla tästä.

Täytä luottohakemus

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevalla rahoitusesitteellä ja -taulukolla sekä lue Yleiset että Erityiset tiliehdot:

Rahoitusesite

Rahoitustaulukko

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa